Horloges Kettinkjes Ringen
Fossil

Fossil werd in 1984 als een klein bedrijfje in Hong Kong opgericht. Tegenwoordig is Fossil een van de grootste horlogemerken van de wereld.

Vintage stijl gecombineerd met innovatie

Fossil is uitgegroeid tot de meest innovatieve bedrijf in de wereldmarkt en verlengd zijn oorspronkelijke filosofie door grenzen van design, innovatie en technologie telkens te versterken. Het hart en de ziel van Fossil- de mensen, producten en cultuur- is een soort unieke creativiteit van inspiratie. Het merk combineert vintage stijl met creatieve geest en een gevoel voor humor. Dit allemaal is dan ook terug te zien in al hun ontwerpen. Fossil creëert moderne, vintage producten die voor iedereen verkrijgbaar zijn en die voor iedereen een simpele maar terugdenkende idee van het bedrijf weerspiegelt.

Fossil horloges

Het merk staat het meest bekend om zijn breid assortiment van horloges. De dameshorloges hebben een combinatie van elegante en sportieve uitstraling. De herenhorloges hebben een stoere, sportieve uitstraling, maar ze zijn ook in elegante stijl te verkrijgen. De horloges van Fossil zijn allemaal uniek, hebben hun eigen identiteit en zijn op een eigen wijze ontworpen. Horlogedoosjes van Fossil zijn ook enorm populair door hun nostalgische designs. Dit komt omdat ze in retro stijl worden ontworpen. Er bestaan zelfs verzamelaars van deze unieke Fossil horlogeverpakkingen. Naast een coole horlogecollectie heeft Fossil ook een leuke kledinglijn, schoenenlijn,sieradenlijn en zonnebrillencollectie.

 

V&D
Preview by Thumbshots.com
V&D, hét warenhuis van Nederland
Google PR:
Zalando
Preview by Thumbshots.com
Fashion en lifestyle artikelen
Google PR:
De Bijenkorf
Preview by Thumbshots.com
Ontdek de nieuwe collectie
Google PR: