Horloges Kettinkjes Ringen
Pandora

Het sieradenmerk werd in 1982 opgericht door een stel in Kopenhagen, Denemarken. Het stel opende als eerst een juwelierszaak maar door een grote vraag naar de sieraden, zijn ze zich meer gaar richten op de groothandel. Na enkele jaren stopten ze met de winkelactiviteiten en hebben ze een eigen fabriek gestart in Thailand om hun eigen ontwerpen te produceren.

Ontwerp je eigen bedelarmband

Het sieradenmerk staat bekend om hun bedelarmbanden, die je helemaal zelf naar je eigen persoonlijke keuze kunt maken. De bedelarmband werd voor het eerst in 1999 in Denemarken gelanceerd. Sinds toen is deze sieraad enorm populair. Het is niet zo gek dat de bedelarmbanden tot nu toe nog steeds zeer geliefd zijn. Het ontwerpen van je eigen armband is heel erg leuk. Als eerst kun je kiezen uit verschillende soorten en maten armband. Wanneer je je keuze hebt gemaakt, ga je kijken welke bedels je er allemaal op je armband wil hebben. Het assortiment van bedels is zeer breid. Je kunt namelijk kiezen uit bedels als figuurtjes, steentjes en verschillende vormpjes.
Naast de bedelarmbanden biedt het sieradenmerk ook reguliere sieraden als ringen, halskettingen en oorbellen. Deze sieradencollectie bestaat uit heel veel gekleurde, vrolijke steentjes of hangertjes en voor iedere leeftijd is er wat te vinden!