Horloges Kettinkjes Ringen

Armbanden

Armbanden kan je eindeloos blijven combineren. Vooral in de zomer is het dragen van een armband erg leuk omdat deze dan goed te zien is op de arm.

Verschillende soorten armbanden

Armbanden kunnen uit veel verschillende materialen worden gemaakt zoals goud, zilver, hout, plastic of rubber.  Het dragen van rubberarmbanden betekent dat de drager betrokken is bij een of ander goed doel bijvoorbeeld voor Pink Ribbon. Vooral in 2004 en 2005 werd het dragen van de gekleurde rubberen armbandjes populair. Bijzondere soorten armbanen zijn bedelarmbanden en schakelarmbanden. Bedelarmbanden zijn armbanden waaraan kleine voorwerpjes kunnen worden gehangen. Schakelarmbanden zijn armbanden die met een schakel dicht worden gemaakt.
Spikes armbanden zijn een soort armbanden die vooral worden gedragen in de metal en gothic cultuur.

Ibiza armbanden

De laatste tijd zijn Ibiza armbanden erg in de mode. De armbanden zijn een combinatie van
gekleurde, gecombineerde kraaltjes, steentjes en beeldjes.  Als je deze armbanden al ziet krijg je een zomers warm gevoel. Daar worden wij allemaal toch erg vrolijk van!
Tegenwoordig is het helemaal hip om bijvoorbeeld je armband persoonlijk te maken door je eigen naam of de naam van je geliefde erin te graveren. Speciale of belangrijke datums worden ook vaker in de armbanden gegraveerd.