Horloges Kettinkjes Ringen

Ringen

Ringen zijn sieraden die wij het meest zien. Ze zijn echte blikvangers bijvoorbeeld op het werk wanneer wij een mailtje zitten te typen of tijdens een uitetentje.

Soorten ringen

Er zijn verschillende soorten ringen zoals verlovingsring, accessoire ring, trouwring, vriendschapsring of cocktail ring. Verlovingsringen worden gedragen om te laten zien dat je met iemand verloofd bent. Deze wordt gegeven bij een huwelijksaanzoek. Een accessoire ring dragen wij als een leuk sieraad die onze handen extra laten opvallen. Een trouwring wordt gedragen om de ringvinger van de linkerhand als een teken van huwelijkstrouw. Vriendschapsring draag je samen met je beste vriend of vriendin als een teken van een goede vriendschap. Cocktail ringen zijn van die grote ringen met een grote steen in het midden van de ring die de breedte van de vinger inneemt. De term heeft zijn entree in de retro tijdperk gemaakt in de jaren 1940 en 1950. Om zich vrouwelijk te voelen droegen vrouwen destijds kostbare edelstenen en parels. Tegenwoordig zien wij veel celebs op de filmpremières met grote cocktailringen.

Ringen met diamanten

Ringen worden gemaakt van verschillende materialen zoals titanium, goud, zilver, zirkonia of platinum. Diamanten ringen zijn al jaren geliefd onder vrouwen. Zoals wij allemaal weten zijn diamonds girls best friends. Hoe groter een diamant op een ring is hoe meer waarde dat deze heeft. Onder de echte fashionista's zijn vingertop ringen enorm populair. Deze zijn ook in verschillende kleuren, soorten en maten verkrijgbaar.