Horloges Kettinkjes Ringen
Swarovski

Swarovski Crystal werd in 1895 gevonden en is 's werelds grootste producent van de precisiegeslepen, kristallen producten. Sinds die tijd tot vandaag staat het merk bekend om hoge kwaliteit, unieke assortiment en innovatieve manier van het maken van de kristallen sieraden.  In 1998 werden eigen winkels van het merk geopend en sindsdien zijn deze mooie kristallen sieraden niet meer weg te denken op de wereldmarkt. Het bedrijft heeft ook met merken als Armani en Victoria's Secret gewerkt.

Absolute luxe en glamour

Swarovski  staat wereldwijd bekend om modieus vertalen van de nieuwste trends in hun productlijnen. Denk aan de mooie, tijdloze, maar wel betaalbare sieraden van Swarovski. Deze zijn gemaakt van de fijnste kristallen en de sieraden stralen absolute luxe en glamour uit. Door ze te dragen voelen vrouwen zich elegant en zelfverzekerd. Het assortiment van Swarovski bestaat verder uit horloges, accessoires, geschenken en huis inrichtingen. Het mooiste aan Swarovski, wat wij allemaal zo leuk vinden, is dat het merk voor iedere vrouw de juiste sieraden en accessoires biedt! Voor elke stijl, leeftijd en gelegenheid kunnen wij ons favoriete kristallen sieraad erbij pakken.
In Wattens, Oostenrijk, is onlangs het Swarovski museum geopend, waar een overzicht van de 118- jarige geschiedenis van het merk te bewonderen is.

 

De Bijenkorf
Preview by Thumbshots.com
Ontdek de nieuwe collectie
Google PR:
NLhorloges
Preview by Thumbshots.com
Google PR:
Designhorloge
Preview by Thumbshots.com
Google PR: