Horloges Kettinkjes Ringen
Breil

Breil is een Italiaans lifestyle merk. Het merk werd in 1937 opgericht door Binda Group, de grootste horloge- en sieradenproducent van Italië.

Stoer en opvallend

Breil heeft een stoer horloges assortiment. Het merk biedt daarmee een unieke stijl op het gebied van modeaccessoires. De stalen horloges van Breil zijn groot en opvallend. De armbandjes van de horloges zijn meestal gemaakt van leer en/of rubber. De meeste kleuren die worden gebruikt zijn bruin en zwart. Deze kleuren kunnen zowel door vrouwen als door mannen perfect met alles  worden gecombineerd. Bijvoorbeeld als je een zwarte outfit aanhebt, is een horloge van Breil net dat juiste extraatje waardoor je toch opvalt. Wat een leuk feitje is, is dat Breil in 1994 een nieuw tijdperk startte. Ze waren namelijk de eerste die de unisex-stijl voor horloges hebben gecreëerd: het eerste herenhorloge voor de vrouwenpols.

Innovatieve sieraden

Naast de horloges heeft Breil ook een breed assortiment van innovatieve sieraden. De sieraden van het merk zijn sierlijk, strak en eigentijds. Ze zijn gemaakt van een mooie kwaliteit edelstaal en hebben een eigen uiterlijk. De colliers van het merk zijn op verschillende leuke, manieren te dragen. Lang of kort, eenvoudig of juist zeer aanwezig. Met andere woorden: precies hoe jij het wilt!

De Bijenkorf
Preview by Thumbshots.com
Ontdek de nieuwe collectie
Google PR:
NLhorloges
Preview by Thumbshots.com
Google PR:
Designhorloge
Preview by Thumbshots.com
Google PR: