Horloges Kettinkjes Ringen

Kies de perfecte ketting voor jouw gezicht

Kettingen zijn er in alle verschillende soorten, maten, kleuren en diktes. Dit maakt het kiezen van een perfecte ketting erg lastig en je kunt natuurlijk ook niet alle kettingen kopen die je mooi vindt. Lees daarom snel verder, want ik ga je een paar tips geven om toch dé perfecte ketting te vinden.

Kies een ketting die bij je lengte past

Allereerst is het belangrijk om een keuze te maken. Wil je opvallen? Of kies je liever voor een kleine maar sierlijke kettinkjes of een sexy choker bijvoorbeeld? De meeste kettingen zijn tussen de 25 cm en 100 cm lang, afhnakelijk van de stijl kun je een keuze maken voor een ketting met een bepaalde lengte. Als je klein bent kun je vaak beter voor een kortere ketting kiezen dan voor een lange ketting. Wanneer je een lange ketting draagt kan het zijn dat je verhoudingen niet helemaal goed uitkomen waardoor je kleiner lijkt dan je daadwerkelijk bent. Mocht je lang zijn, dan kan een lange ketting juist beter staan bij jou.

Chokers zijn tegenwoordig erg populair

Als je voor een choker gaat, kies er dan een die niet te strak zit, dit voorkom je door je nek eerst op te meten en er een paar centimeter bij te tellen voor de juiste maat choker. Wanneer je een lange nek hebt, kun je een choker beter niet dragen want dit zal de lengte van je nek alleen maar accentueren, tenzij je dit wilt natuurlijk.

Zilveren of gouden kettingen kopen

Veel mensen willen liever verschillende soorten kettingen voor een lage prijs kopen, in plaats van wat meer geld uit te geven aan één ketting. Toch kan het op de lange termijn een stuk voordeliger zijn om wat meer geld uit te geven. Kettingen die van nep zilver of goud zijn gemaakt, zijn niet alleen kwetsbaarder, ze verliezen na een tijdje ook hun kleur en kunnen dan gaan afgeven op je huid. Dit is niet alleen vervelend, maar sommige mensen kunnen er ook allergisch voor zijn. Wil je graag een echt zilveren ketting kopen? Kijk dan eens op preciousjewel.nl. daar vind je verschillende kettingen, stijlen, kleuren en lengtes. Ook kun je er hangers en andere accessoires vinden.

Vind een bijpassende armband, oorbellen of andere accessoires

Om je outfit qua accessoires helemaal af te maken kun je kiezen voor bijpassende oorbellen of armband. Je kunt het beste kiezen voor dezelfde kleur, dus ga geen gouden of zilveren sieraden met elkaar combineren. Draag iets waar jij je prettig bij voelt en waardoor je dit zult uitstralen.

Vergeet ook niet een mooi stijlvol avondtasje mee te nemen voordat je de deur uit gaat. Zodat je alle spullen bij je hebt voor een heerlijk avondje uit. Sieraden en accessoires kunnen iedere outfit helemaal top maken. Zelfs de eenvoudigste outfit kan zo omgetoverd worden in een prachtige stijlvolle outfit. Vergeet dus niet het belang van sieraden. Niet alleen goude of zilveren sieraden kun je dragen, er zijn ook prachtige kleurrijke exemplaren te koop. Kijk vooral goed rond voordat je overhaast iets aanschaft.