Horloges Kettinkjes Ringen
Guess

Guess werd in 1981 opgericht door twee Franse broers Paul & Maurice Marciano in Los Angeles. De eerste winkel in New York die broeken van Guess verkocht, was een enorm succes. Hun destijds broeken collectie voor vrouwen werd in no time uitverkocht. In 1983 is het merk begonnen met kledinglijn voor mannen en in 1984 met kledinglijn voor kinderen.
Beroemde fotomodellen als Claudia Schiffer en Anna Nicole Smith hebben voor Guess verschillende campagnes gedaan. Ook Paris Hilton heeft voor Guess een fotoshoot gedaan.

Jong, trendy en modern

Guess is jong, trendy en modern. Denk aan de meest comfortabele designer jeans en ja de naam Guess komt voorbij! Sinds de 80's zijn Guess jeans het meest populaire merk jeans. Het merk biedt naast kleding ook tassen, sieraden, schoenen, zonnebrillen en parfums. Guess staat bekend om steentjes  die je zowel op de kleren als op de sieraden terug kunt vinden. Guess horloges zijn de afgelopen jaren ook de meest populaire horloges geworden.  Deze horloges zijn een echte mode statement. Ze vallen goed op, hebben allemaal iets unieks en wij willen ze allemaal hebben!
Naast Guess lijn is er ook nog Guess Marciano. Deze kledinglijn is exclusief, luxueus en straalt zelfverzekerdheid uit.
Tegenwoordig is Guess een wereldwijd en succesvol kledingmerk.

 

V&D
Preview by Thumbshots.com
V&D, hét warenhuis van Nederland
Google PR:
Zalando
Preview by Thumbshots.com
Fashion en lifestyle artikelen
Google PR:
De Bijenkorf
Preview by Thumbshots.com
Ontdek de nieuwe collectie
Google PR:
NLhorloges
Preview by Thumbshots.com
Google PR:
Designhorloge
Preview by Thumbshots.com
Google PR: