Horloges Kettinkjes Ringen
Ti Sento

Ti Sento Milano lanceerde voor de eerste keer hun eerste fashionable sieraden collectie in 2003. Het merk heeft een zilveren sieradenlijn die gebaseerd is op de behoefte van het creëren van een luxe, maar dan op de betaalbare en toegankelijke manier voor iedere vrouw.

Schitterend en trendsettend

Ti Sento Milano heeft een breed assortiment van ringen, oorbellen, armbanden, hangers en colliers. De sieradencollectie van het merk is lekker opvallend en staat bekend om hoge productiekwaliteit. Er is namelijk geen lijm toegestaan, alles wordt door de diamantzetters met de hand gezet. Door de jaren heen is de collectie nogal veranderd maar het heeft nooit zijn speelse charme verloren. Sommige sieraden hebben gekleurde steentjes waardoor het dragen van de sieraden alles behalve saai is.

Schitterende en trendsettende sieraden

De sieraden zijn ook altijd schitterend en trendsettend. Denk aan de grote ringen van Ti Sento, ze vallen gelijk op! Voor degene die niet van opvallende gekleurde steentjes houden, heeft Ti Sento elegante, simpele keuze van sieraden. Wat ook leuk aan dit merk is dat de collectie uit sieraden voor alle leeftijdscategorieën bestaat. Voor iedereen is er wat leuks te vinden!
In 2011 heeft Ti Sento  voor het tweede jaar op een rij een UK Jewellery award gewonnen voor het nummer één sieraden merk.

 

De Bijenkorf
Preview by Thumbshots.com
Ontdek de nieuwe collectie
Google PR: