Horloges Kettinkjes Ringen
Buddha to Buddha

Buddha to Buddha werd in 1997 opgericht. Het merk is bekend geworden om zijn 925 zilveren armbanden.  Het merk is geïnspireerd op Buddha to Buddha manier van leven. Het gaat om de filosofie, bewust leven en genieten, het optimaal benutten van iedere dag in een gemoedelijke en natuurlijke manier. Het is een oosterse, bijna spirituele benadering.

Tijdloos en uniek

Buddha to Buddha sieraden worden allemaal handgemaakt. Elk sieraad is dus uniek! In de afgelopen jaren zijn kettingen, ringen, oorbellen en zelfs pendanten in het assortiment bijgekomen. Elk sieraad wordt gemaakt van gekeurd 925 zilver. Soms worden deze gecombineerd met leer of edel stenen. Kenmerkend voor alle Buddha to Buddha sieraden is dat ze een grote en opvallende vormgeving hebben.  Dit geeft de sieraden van dit merk een tijdloze en krachtige uitstraling. Door de verschillende modellen, materialen en maten biedt Buddha to Buddha voor iedere persoonlijkheid iets aan. Buddha to Buddha schakelarmbanden zijn enorm populair! Heel veel beroemdheden, onder andere Snoop Dogg, Pamela Andersons, Ronaldo, Doutzen Kroes, zijn  gespot met sieraden van Buddha to Buddha.

Verzorging Buddha to Buddha sieraden

Het is wel belangrijk om goed voor deze sieraden te zorgen, en er bijvoorbeeld niet mee te zwemmen, te sporten of te douchen. Laat het Buddha to Buddha sieraad niet in aanraking komen met parfum, schoonmaakmiddelen of make-up. Het is ook verstandig om de sieraden in het leren tasje te bewaren, dat altijd met de sieraden wordt meegegeven.

 

De Bijenkorf
Preview by Thumbshots.com
Ontdek de nieuwe collectie
Google PR: