Horloges Kettinkjes Ringen
Mi Moneda

Mi Moneda betekent in het Spaans: mijn muntje. In het oude Egypte waren munten gebruikt als amuletten, die een speciale betekenis hadden en waren gemaakt om dicht bij je hart te dragen. In 2009 heeft een Nederlandse stel besloten om deze spirituele gedachte terug te laten keren in een  fashionable en stijlvol sieraad. En zo is Mi Moneda ontstaan.

Creëer je eigen, persoonlijke ketting

Mi Moneda is een stijlvol merk, dat geïnspireerd is door de vintage munten. Het merk combineert hun sieraden met antieke, spirituele ideeën. Het unieke, verwisselbare pendantje, welk ontworpen is om munten makkelijk erin te verwisselen, maakt het mogelijk om je eigen stijl en persoonlijke ketting te creëren. Kies je voor een stenen muntje of ga je liever voor een sjiek Swarovski muntje, alle combinaties zijn mogelijk! Dit is ook waarom Mi Moneda zo populair is, voor iedere outfit heb jij je eigen Mi Moneda look.

Handgemaakte sieraden

Mi Moneda biedt handgemaakte sieraden met een boodschap als liefde, hoop en sterkte.  Het is een luxueus en glamoureus sieraad, maar wel altijd persoonlijk en met een speciale betekenis. Mi Moneda ketting is verkrijgbaar in drie kleuren: goud, zilver en roze goud. Pendants hebben ook drie verschillende maten: small, medium en large. Je kunt ook twee pendants van verschillende maten met elkaar combineren. Naast enorm populaire kettingen bestaat hun assortiment ook uit ringen en armbanden.