Horloges Kettinkjes Ringen
ZINZI

Zinzi is in 2003 opgericht en is in die 14 jaar een internationaal merk geworden in de sieraden branche. Door het combineren van een speelse maar vrouwelijke look in hun sieraden zijn ze erg populair. Zij maken tegenwoordig daarom niet alleen oorbellen maar ook kettingen, armbanden en horloges.

Prachtige collecties

Zinzi heeft aan iedere sieraadliefhebber gedacht. Daardoor kun je diverse collecties vinden die allemaal hun eigen Zinzi sieraden bevatten. Wil jij graag een aantal Zinzi ringen of armbanden die een stoere look hebben? Dan ga je voor de Chain collectie. Houd je meer van eenvoud? Dan is de Zinzi gold collectie echt iets voor jou! Hier vind je allerlei sieraden die erg minimalistisch gehouden zijn zodat je deze gemakkelijk overal op kunt combineren. Hierdoor zullen ze wel opvallen maar zijn je sieraden niet het middelpunt van de outfit. Daarnaast vind je bij Zinzi armbanden en ringen waarin diamanten of swarovski kristallen zijn verwerkt. Zo is er voor iedereen een mooie paar sieraden.

Zinzi sieraden van diverse materialen en trendy!

Jij kan bij Zinzi kiezen voor sieraden die gemaakt zijn van diverse soorten materiaal. Zinzi heeft namelijk sieraden die gemaakt zijn van zilver en goud. Daarnaast zijn de Zinzi ringen ook nog eens erg vrouwelijk ontworpen. De sieraden worden al jaren door twee vrouwen gepromoot; Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo. Zij laten zien hoe je de een Zinzi armband bijvoorbeeld trendy en stijlvol kunt combineren met een ander sieraad uit een van de collecties van Zinzi. Ben je bang dat je deze looks niet kan creëren omdat de sieraden te duur zijn? Dan hoef jij je vanaf nu geen zorgen meer te maken. De collecties van Zinzi worden namelijk zo gemaakt dat de sieraden betaalbaar en fashionable zijn!