Horloges Kettinkjes Ringen

Over ons

Op kettinkje.nl is alles te vinden over trendy sieraden, accessoires, sjaals, tassen en verschillende populaire merken. Vroeger zijn wij een webshop geweest en hebben wij een zeer uitgebreid klantenbestand gehad. Echter door slechte economische omstandigheden van de afgelopen jaren en door sterke concurrentie tussen shops, hebben wij besloten om van onze site een portaal te maken. Je hoeft dus niet meer de stad in voor die ene perfecte armband, oorbellen die matchen bij die ene outfit of je droomketting. Je vindt de beste online sieraden shops online via Kettinkje.nl!

Onze top merken

Op onze site zijn ook de volgende merken te vinden: Breil, Buddha to Buddha, Ti Sento, Fossil, Guess, Mi Moneda, Pandora en Swarovski. Deze merken hebben al veel collecties uitgebracht en deze werden stuk voor stuk goed ontvangen. Vroeger hebben we met deze merken samengewerkt en we zijn altijd erg tevreden geweest over hun producten. Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om deze merken weer een prominente plaats in ons sieradenportaal te geven. Ze zijn luxe, hebben allemaal iets unieks te bieden en staan bekend om goede kwaliteit.

Trendy met kettinkje.nl

Laat je inspireren door kettinkje.nl. Maak je outfit compleet en kijk bij ons voor de laatste trends. Alle combinaties zijn mogelijk! Wanneer je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via het contact formulier. Als je opmerking of aanvullingen voor onze site hebt, aarzel niet om het ons te laten weten! Wanneer je zelf een webshop hebt die de genoemde merken verkoopt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We bekijken graag de mogelijkheden voor een eventuele opname op de website.

Juwelierswinkel bespaardeals